Momenteel zijn er drie verschillende commissies actief binnen onze vereniging.


MeisCie

Wij zijn de MeisCie (Vrouwencommissie)! Je kent ons misschien van onze roze posters op de Campus en van onze Facebook berichten over de vrouwenritten. Wij vertegenwoordigen de dames binnen Hellingproof en ons doel is het toegankelijk maken van de vereniging voor alle niveau’s. De commissie bestaat uit Sonja, Michèle, Anna, Nienke en Sigrid. Als commissie leggen we er de nadruk op dat Hellingproof niet alleen snel fietsen is, maar dat we ook graag samenkomen om een drankje te doen of een relaxed ritje te maken door de prachtige omgeving van Wageningen. Voorbeelden van wat we doen zijn: het organiseren van verschillende vrouwenritten waarin de gemiddelde snelheid haalbaar is voor iedereen, filmavonden en we hebben een netwerk van mensen opgezet die van fietsen houden en lid van Hellingproof zouden kunnen worden.

Omdat de hoeveelheid vrouwelijke Hellingproof leden de laatste jaren al sterk gegroeid is, zullen we proberen om de (nieuwe) vrouwelijke leden actief en betrokken bij de vereniging te houden.

Hopelijk zien we je snel!

– Sigrid, Anna, Nienke, Michèle en Sonja –


Activiteitencommissie

De Axi organiseert activiteiten voor de leden variërend van zomerse barbeques tot bakwedstrijden en van borrels tot fietsweekenden in binnen en buitenland. Het doel van de activiteiten is om elkaar beter te leren kennen naast de trainingen en lekker bij te kletsen over onze fietsavonturen, elkaars strava-ritjes en de grote kanshebbers bij de profs.

Momenteel bestaat de Axi uit Talis, Jip, Toon, Isabelle en Jelmer.
Met zijn vijven brainstormen wij ongeveer 2 keer per maand om leuke activiteiten te bedenken.

Mocht je vragen/suggesties voor ons hebben, dan kan je altijd een mailtje sturen naar Axi.hellingproof@gmail.com!

Tot op de training of een van de hellingproof activiteiten!


Sponsorcommissie

Deze commissie heeft als doel om de belangen van de vereniging onder de aandacht te brengen bij potentiële sponsoren. Onze huidige sponsoren zijn café Loburg en Prins.
Ehlana, Levien, Gijs en Alger