Momenteel zijn er drie verschillende commissies actief binnen onze vereniging.

MeisCie

Wij zijn de MeisCie (Vrouwencommissie)! Je kent ons misschien van onze roze posters op de Campus en van onze Facebook berichten over de vrouwenritten. Wij vertegenwoordigen de dames binnen Hellingproof en ons doel is het toegankelijk maken van de vereniging voor alle niveau’s. De commissie bestaat uit Sonja, Michèle, Anna, Nienke en Sigrid. Als commissie leggen we er de nadruk op dat Hellingproof niet alleen snel fietsen is, maar dat we ook graag samenkomen om een drankje te doen of een relaxed ritje te maken door de prachtige omgeving van Wageningen. Voorbeelden van wat we doen zijn: het organiseren van verschillende vrouwenritten waarin de gemiddelde snelheid haalbaar is voor iedereen, filmavonden en we hebben een netwerk van mensen opgezet die van fietsen houden en lid van Hellingproof zouden kunnen worden.

Omdat de hoeveelheid vrouwelijke Hellingproof leden de laatste jaren al sterk gegroeid is, zullen we proberen om de (nieuwe) vrouwelijke leden actief en betrokken bij de vereniging te houden.

Hopelijk zien we je snel!

– Sigrid, Anna, Nienke, Michèle en Sonja –


Activiteitencommissie

Deze commissie organiseert activiteiten voor onze leden. Hierbij kan bijvoorbeeld worden gedacht aan het introductie- en trainingsweekend, de befaamde eindejaars BBQ en chillen aan de rivier na een pittige training.
Els, Bas, Talis, Tjalle, Jetze, Roeland, and Onno –


Sponsorcommissie

Deze commissie heeft als doel om de belangen van de vereniging onder de aandacht te brengen bij potentiële sponsoren. Onze huidige sponsoren zijn café Loburg en Prins.
Ehlana, Levien, Gijs en Alger