WINTER TAINING

Maandagavond: 18:00 – 19:30 uur

Op maandagavond wordt om 18:00 uur verzameld bij sportcentrum de Bongerd voor een rondje van 1 à 1.5 uur. Omdat het in de winter al vroeg donker wordt is het belangrijk dat iedereen goede verlichting op zijn racefiets heeft zitten.

Woensdagavond spinning training: 17:15 – 18:30 uur

Woensdagavond staat een spinning training op het programma in de fitness zaal van sportcentrum de Bongerd. Spinning is een goede training om fit te blijven in de winter zonder de kou van de buitenwereld te hoeven trotseren en verlichting voor de avondtrainingen aan te schaffen. Om aan deze trainingen mee te mogen doen moet je in het bezit zijn van sportrechten en moet je lid zijn van Hellingproof.

Woensdagavond kracht training: 19:00 – 20:00 uur

Na de spinning training staat er in november een kracht training op het programma. Onder begeleiding van een medewerker van sportcentrum de Bongerd volg je een cursus van 4 lessen waarbij oefeningen worden uitgevoerd die je niveau op de fiets verbeteren. Tijdens deze training wordt voornamelijk gefocust op de beenspieren en romp stabiliteit.

Voorafgaand aan de trainingen ontvang je een mail met daarin de mogelijkheid om je in te schrijven voor de krachttrainingen.

Weekendtraining met de Domrenner

Tijdens de winter doen we een aantal gecombineerde duur training met de Domrenner uit Utrecht. We fietsen naar Amerongen om vanaf daar vervolgens samen met de Domrenner een rondje te fietsen. Tijdens deze trainingen kan je kennismaken met wielrenners uit een andere stad of je rivalen voor de studentencup van volgend jaar in de gaten houden.

De trainingen worden op de volgende data gehouden:

  • Sunday 19 November 2017
  • Saturday 16 December 2017
  • Sunday 14 January 2018
  • Saturday 17 February 2018